Politseioperatsiooni keskmesse sattunud talumees: tunne on enneolematu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauga talu peremees Heino Univer
Tauga talu peremees Heino Univer Foto: Marko Saarm

Reede hommikul Leedust pärit autovaraste kinnipüüdmiseks korraldatud laiaulatusliku politseioperatsiooni esimeseks tulipunktiks kujunes kella kolme ajal Karksi-Nuia lähedal Ärikülas asuva Tauga talu teeots.

Esialgse info kohaselt on see paik, kus oletatavad kurjategijad oma sõidukitega põllule kinni jäid ja korrakaitsjate eest põgenema asusid. Kolmest mehest kaks tabati sealsamas lähedal. Kolmanda jälitamine kestis kella 11-ni ning ulatus kümmekonna kilomeetri kaugusele Penuja küla külje alla.

Talu peremees Heino Univer tunnistas, et sündmused, mis tema kodu akna all aset leidsid, on teda hingepõhjani vapustanud, sest ta ei osanud selles muidu rahulikus kandis midagi säärast oodata. Lisaks toimunu kirjeldamisele näitas mees Sakalale segipööratud põldu ja uppisõidetud postkasti. Samast teeotsast leidis Sakala varahommikul oletatavasti politsei ametirelvast väljatulistatud padrunite hülsse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles