Kahtlased õhu­kontrollijad osutusid müügi­agentideks

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval hakkasid sotsiaalmeedias levima postitused, milles hoiatati viljandimaalasi õhu kvaliteedi kontrollimist pakkuvate telefonikõnede eest, sest nende taga pidavat olema kelmid. Ka Viljandi politseijaoskond soovitas oma Facebooki lehel selliste pakkumistega ettevaatlik olla, kuid eile lõuna paiku selgus, et tegemist on täiesti tavalise telemarketingi ettevõttega.

Juhatuse liikme Viljo Padriku selgitust mööda pakub osaühing Ocean Air nii eraisikutele kui firmadele telefonitsi võimalust, et spetsialist tuleb kontrollima ruumide õhu puhtust. Kui kohapeal tuvastatakse, et õhu kvaliteet jätab soovida, tutvustatakse potentsiaalsele kliendile firma müüdavaid seadmeid.

Firma otsustas pöörata sel nädalal teisipäevast neljapäevani tähelepanu just Viljandi piirkonnale ja kuigi selle aktiivne müügitöö on varem tekitanud ärevust ka näiteks Tallinnas ja Rae vallas, üllatas Padrikut, kui suure kõlapinna see siin leidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles