Endine Kõpu vallavanem asub teda umbusaldanud volikogu liikmeks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu tagandas Tõnu Kiviloo Kõpu vallavanema ametist 21. jaanuaril.
Volikogu tagandas Tõnu Kiviloo Kõpu vallavanema ametist 21. jaanuaril. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jaanuaris ametist maha võetud Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo osaleb tänaõhtusel volikogu istungil esimest korda selle liikmena. Seega asub ta kohalikke otsuseid langetama koos inimestega, kes tema vastu hiljuti hääletasid.

Eelmistel kohalikel valimistel kogus Kiviloo 54 häält ning oli selle tulemusega konkurentsitult tillukese valla populaarseim kandidaat. Seetõttu tekkis tal pärast vallajuhi ametikohast ilmajäämist automaatselt õigus asuda esinduskogu liikmeks. Kiviloo kinnitas Sakalale, et on tõepoolest sellekohase avalduse esitanud ning osaleb täna rahvaasemikuna volikogu istungil. Ühtlasi lubas ta, et ei hoia jaanuaris tema vastu tõusnud volikogu liikmete suhtes kätt taskus rusikas ning loodab nendega teha arukat koostööd.

Küsimusele, kas temast võiks saada seitsmeliikmelises vallavolikogus üheliikmeline opositsioon, ei osanud Kiviloo vastata. „Ma pole sellist küsimust endale püstitanud. Meil on siin väike koht, kus igast otsustajast sõltub väga palju. Saan öelda vaid niipalju, et nii kaua, kuni Kõpu on minu elukoht, tahan selle arengule oma parima äranägemise järgi kaasa aidata,” rääkis Kiviloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles