Aastapäevapidustused jagunevad kahele päevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu traditsiooniks, on ka tänavu kavas vabariigi aastapäeval kindral Johan Laidoneri kuju juurde lilli viia.
Nagu traditsiooniks, on ka tänavu kavas vabariigi aastapäeval kindral Johan Laidoneri kuju juurde lilli viia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki Eesti Vabariigi 98. aastapäev on 24. veebruaril, jõuab selle tähistamise põhirõhk Viljandimaal kätte juba päev varem. 

Viljandi maavanem, omavalitsuste liidu juht ja Sakala maleva pealik ootavad kutsetega külalisi vastuvõtule 23. veebruaril kell 16 Sakala keskuses. Ligikaudu kaks tundi kestval aktusel, mille on lavastanud Silvia Soro, antakse kätte ka maakonna vapimärk.

Juba mõni tund hiljem, kell 19 kutsub Viljandi linn kõiki huvilisi pärimusmuusika aita kontsertaktusele. Selle on lavastanud Ugala näitleja ja lavastaja Adeele Sepp, dramatiseerinud Tõnis Parksepp ja kunstnikutöö teinud Ugala video- ja valgustusjuht Kristjan Suits. Nagu tavaks, antakse aktusel kätte linna aastapreemiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles