Egon Nuter: lastagu inimestel head olla

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Nuter
Egon Nuter Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala teatris esietendub reedel Sirkku Peltola «Erakordselt heatahtlik mees» Tanel Ingi lavastuses. Loo keskmes on Raine, hilisesse keskikka jõudnud südamlik ja tagasihoidlik mees, kes on sunnitud oma elu justkui otsast alustama. Töökoht koondati, abielu sai otsa ning hoole ja armastusega rajatud kodumajas elab nüüd eksnaine uue elukaaslasega.

Egon Nuter, miks just teid selle lavastuse peaossa kutsuti? Kas oletegi selline väga heasüdamlik mees või pigem selline hea näitleja, kes petab kenasti ära?

(Naerab.) See on küsimus pigem lavastaja Tanel Ingile. Ta kujutas jah ette, et võiks olla mingi selline naerunäone mees. Tavaelus ma tihti niisugune ei ole, aga selle mitme kuuga olen nüüd ära õppinud, kuidas kaks tundi järjest naerunäoga olla, nii et krampi ei tekiks. Enam-vähem. Väikesed erandid ikka tulevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles