Galerii ja video. Palju neljajalgseid sõpru

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala üleskutsele saata läheneva sõbrapäeva eel oma neljajalgsest kaaslasest pilt või video on reageerinud kümned inimesed. Toimetus tänab kõiki neid ning tuletab ülejäänutele meelde, et oma foto ja video saab saata veel täna ja homme.

Pärast 11. veebruari valib lehe kollektiiv välja parima pildi või video ja autasustab selle autorit Sakala meenekomplektiga. Palume fotod ja videod saata Sakala vihjeliinile.

Kordame üle, et oodatud on jäädvustused ka sellistest lemmikloomadest, kel pole nelja jalga. Madu, kana, kolme käpaga kiisu ja sajajalgne sobivad samuti väga hästi. Küll aga ei sobi ülesvõtted rusuvast nädalavahetusest käpuli vajunud kahejalgsest.

Ootuspäraselt on enamus saadetud pildid kassidest ja koertest, aga on ka mõned ebaharilikumat näited.

Kui olete oma jäädvustuse juba saatnud, aga ei näe seda siinsest galeriist, siis võib olla, et sõnum läks kaotsi, oli manus vigane või kaasa panemata jäänud või midagi sellist. Niisugusel puhul võib sõnumi uuesti teele panna.

Kell 18.00 lisatud galeriisse 26 pilti ja üks video. Ühe laekunud video sobivasse formaati panemine võtab meil mõnevõrra aega. Lisame selle esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles