Varguse ohver loodab vaevatasu eest pätid leida

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Peeter Kümmel

Teisipäeval varahommikul Viiratsis renoveeritavat maja rüüstanud varaste tabamiseks on kahjukannataja välja pannud 500-eruose vaevatasu, seda muidugi juhul, kui info viib konkreetse isikuni.

Varguse ohvriks sattunud ehitusettevõtja, kes ei soovinud Sakalale oma nime avaldada, selgitas, et varastatud tööriistu ta tagasi saada enam ei loodagi, kuid rõhutas, et omakohut ta ei poolda ning tema eesmärk on olla politseile varaste tabamises abiks.

Ehitaja selgitust mööda käisid vargad objektil ööl vastu teisipäeva, sisenesid ruumidesse, olles lõhkunud äsja paigaldatud pakettakna, ning viisid endaga märkimist väärt koguse hinnalisi ja väga kvaliteetseid töövahendeid ja tarvilikke riistu. Ettevõtja sõnul varastati temalt töövahendeid vähemalt 3500 euro väärtuses, lisaks viidi ära hoone omanikule kuuluvaid esemeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles