Jalakäija sai autolt löögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakond
Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakond Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval kella kella 17.50 ajal juhtus Viljandis Männimäel liiklusõnnetus, milles vasakpööret sooritanud auto sõitis otsa jalakäijale.

Õnnetus juhtus Riia maanteel maja number 79 juures, kus 26-aastane Sander sooritas sõiduautoga Audi A4 vasakpööret ja sõitis otsa kõnniteel liikunud 84-aastasele Eduardile. Sõiduki juht toimetas jalakäija Viljandi haiglasse.

Politsei selgitas, et autojuht oli kaine ja juhtimisõigusega. Samuti oli kaine jalakäija. Et õnnetuses sai inimene viga, uurib politsei selle liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud väärteomenetluses.

Politsei tuletab meelde, et pöördel tuleb autojuhil jalakäijale teed anda, välja arvatud juhul, kui liiklus pole ses kohas märkidega kuidagi teisiti reguleeritud. Ühtlasi tuleb jalakäijatel veenduda teeületuse ohutuses ning teha kõik endast olenev, et ta oleks sõidukijuhile nähtav. Selleks võib kasutada näiteks helkureid või teisi valgusallikaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles