Viljandist saadetud bänd tuli, mängis ja võitis

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibändide võistluse võitnud kollektiiv Sent from Viljandi suutis publiku endaga kaasa tõmmata ning panna inimesed saalis mobiiltelefonidega valgust näitama. Korraldajate hinnangul oli reede õhtul pärimusmuusika aidas ligikaudu 600 inimest. Kunagi varem pole see arv nii suur olnud.
Koolibändide võistluse võitnud kollektiiv Sent from Viljandi suutis publiku endaga kaasa tõmmata ning panna inimesed saalis mobiiltelefonidega valgust näitama. Korraldajate hinnangul oli reede õhtul pärimusmuusika aidas ligikaudu 600 inimest. Kunagi varem pole see arv nii suur olnud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitsmendal heategevuslikul koolibändide võistlusel BÄM tunnistas ligikaudu 600 silmapaari musta hobuse võitu ning elas kaasa Eesti esikollektiivi etteastele. Raske haiguse küüsis olevate laste rõõmustamiseks koguti rekordsuur summa.

Reede õhtul pärimusmuusika aidas asetleidnud üle-eestilisel mõõduvõtul peaauhinna pälvinud kollektiivil on Viljandi veres ja nimes. Bändi Sent from Viljandi ehk emakeeli Saadetud Viljandist moodustavad kohalikud noormehed Kristjan Luik (vokaal ja kitarr), Stefan Airapetjan (kitarr), Madis Kirsman (bass) ja Sten Tuvi (trummid).

Lühikese ja muudatustest pikitud ajalooga ansambel oli enne tänavust BÄM-i tundmatu suurus. Rokki viljelev kollektiiv lahkus võistluselt lisaks grand prix’le kahe eriauhinnaga: Airapetjan pärjati parima kitarristi ja Kirsman parima bassimängija tiitliga. Samuti sai ansambel pääsme võistluse «Noortebänd» poolfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles