Koht Balti liiga kaheksa tugevama seas on käes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipalluritel tuli pühapäeval Balti liiga alagrupiturniiril alla vanduda kodusele konkurendile HC Kehrale. Pilt on tehtud 24. jaanuaril kohtumisel Minski SKA meeskonnaga. Palliga on Karl Toom, kes pühapäeval oli viljandlaste resultatiivseim mängumees.
Viljandi käsipalluritel tuli pühapäeval Balti liiga alagrupiturniiril alla vanduda kodusele konkurendile HC Kehrale. Pilt on tehtud 24. jaanuaril kohtumisel Minski SKA meeskonnaga. Palliga on Karl Toom, kes pühapäeval oli viljandlaste resultatiivseim mängumees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC pidi pühapäeval võõral väljakul peetud Balti liiga põhiturniiri kohtumisel vastu võtma 24:31 kaotuse HC Kehra / Horizon Pulp&Paperilt. Nüüd tuleb endale veerandfinaalikoha taganud meeskonnal vastamisi minna veel kahe Läti esindusega.

Kokkuvõttes oli läinud nädalavahetus Eesti käsipalliklubidele hea, sest kõik kolm Balti liigas osalevat meeskonda tagasid endale veerandfinaalikoha enne kaht viimast vooru. HC Kehra / Horizon Pulp&Paper alistas pühapäeval kodusaalis Viljandi HC 31:24 ning Põlva Serviti sai võõrsil 36:23 (17:10) jagu Läti Dobele Tenaxist.

Balti liiga A-alagrupis mängivad Viljandi ja Kehra võistkond on praegu vastavalt kümne ja üheksa punktiga kolmandal ja neljandal kohal, ent teisel real paiknev Leedu Klaipėda Dragūnas lõpetas sel nädalavahetusel alagrupimängud ja kogus 11 punkti. Tiitlikaitsja, Valgevene Minski SKA on endale A-alagrupi võidu juba kätte võidelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles