Kolga-Jaani võõrustab naabreid talimängudel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängudel võtavad mõõtu 1999. aastal ja hiljem sünidnud poisid ja tüdrukud.
Mängudel võtavad mõõtu 1999. aastal ja hiljem sünidnud poisid ja tüdrukud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval peetakse Kolga-Jaanis X Võrtsjärve laste talimänge.

Võrtsjärve-äärsete valdade sportlikul mõõduvõtul osaleb Viljandi-, Tartu- ja Valgamaalt seitse omavalitsust ligemale 260 osalejaga.

Mängude korraldusmeeskonna juht Leo Arnek kõneles, et paraku tuleb tänavustel talimängudel ära jätta traditsioonilised alad suusatamine ja kelgutamine. «Suusatamise asemel peame jooksuvõistlust, kelgutamise asendame tõukeratta teatesõiduga,» kõneles Arnek.

Lisaks eespool nimetatud kahele alale on Võrtsjärve talimängudel noortele kavas mälumäng, kombineeritud teatevõistlused ning poistele ja tüdrukutele kolm kolme vastu mängitav korvpalliturniir.

Mängudel võtavad mõõtu 1999. aastal ja hiljem sünidnud poisid ja tüdrukud. Esimese võistlusalana on kell 11 kavas jooksuvõistlus, millele eelneb mängude avamine.

Lisaks võõrustaja seisuses Kolga-Jaani vallale on meie maakonnast mängudele oodata veel Tarvastu ja Viljandi valla esindust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles