Kitzbergi gümnaasiumi õpilasi on tabanud malehullus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teist nädalat on malemäng Kitzbergi gümnaasiumi õpilasi haaranud. Esiplaanil gümnasistid Kaidi-Ly Süldre (vasakul) ja Maarja Mõts.
Teist nädalat on malemäng Kitzbergi gümnaasiumi õpilasi haaranud. Esiplaanil gümnasistid Kaidi-Ly Süldre (vasakul) ja Maarja Mõts. Foto: Elmo Riig / Sakala

Juba nädalapäevad on Kitzbergi gümnaasiumi fuajees olnud malelauad, mille taga õpilased igal vahetunnil turniire peavad. Teinekord on nad partii lõpetamiseks isegi tundi hilinenud, aga enamasti jäetakse pooleli olevast lahingust teade või tehakse telefoniga nuppude asetusest pilt. 

«See tekitab hasarti,» sõnas hiljuti malemängu selgeks saanud gümnasist Maarja Mõts ja lisas, et kui lauad üles pandi, siis tuli suisa joosta, et kohta saada. 

Eile kolmanda vahetunni ajal õnnestus tal vastasmängija Kaidi-Ly Süldrega kenasti end kott-toolidel sisse seada. Süldre oskas malet juba varem ning oli direktor Jaak Israeliga mõõtu võtnud. «Raske oli,» märkis gümnasist, kuid direktor kinnitas, et õpilane oli väga visa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles