Teisipäeval suusatatakse maakonna medalite pärast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis peetakse teisipäeval maakonna meistrivõistlusi.
Holstre-Pollis peetakse teisipäeval maakonna meistrivõistlusi. Foto: Margit Kurvits

Homme, 9. veebruaril on kõik Viljandimaa suusatamishuvilised oodatud Holstre-Polli, kus selguvad selle aasta maakonna meistrid murdmaarajal. Teisel osavõistlusel on kavas klassikalise tehnikaga distants.

Mõõduvõtu peakohtuniku ja korraldaja, Viljandi suusaklubi juhi Tiit Tammemäe kinnitust mööda on teisel etapil klassikalises tehnikas sõidetava võistlusel kavas vanuseklassist olenevalt distantsid kahest kuni kümne kilomeetrini. Noorim vanuseklass on 12-aastased ja vanim seeniorid.

«Sõidame rajal, millel peeti ka esimene maakonna etapp. Rada on päris heas seisus,» kinnitas Tammemäe. Tema ütlemist mööda on öised miinuskraadid Holstre-Polli rada sulamisest säästnud ning praegu on seal võimalik päris korralikes oludes suusatada.

Holstre-Polli suusastaadionilt saavad kell 15.30 esimesena lähte noorimad osalejad. Edasi antakse starte järjest vanematele.

«Et kasutame elektroonilist ajavõttu, palume suusatajatel oma osavõtust varakult teada anda,» tuletas korraldaja meelde. Registreeruda saab e-aadressil tiit@viljandimaa.ee ning seda palutakse teha hiljemalt võistluspäeval kella 10-ks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles