Viljandlanna nukukollektsioon sihib tuhandete piiri

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud nukke on Mari-Liis Naser näiteks Facebooki kuulutuse kaudu ostnud enamasti kolme kuni viie euroga. Poeriiulilt on ta kõige kallima uue eksponaadi oma kogusse soetanud aga 40 euro eest.
Kasutatud nukke on Mari-Liis Naser näiteks Facebooki kuulutuse kaudu ostnud enamasti kolme kuni viie euroga. Poeriiulilt on ta kõige kallima uue eksponaadi oma kogusse soetanud aga 40 euro eest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõik, mis peale vaadates paistab barbi, polegi alati barbi. «See on näiteks barbilaadne nukk,» tähendas viljandlanna Mari-Liis Naser, kes on juba kõva kolm aastat nukke kogunud ning liikunud sellega lähemale oma unistusele avada kunagi isiklik nukumuuseum.

«Selleks läheks vaja nii 2000 või 5000 nukku,» tähendas ta. Praegu on Naseril oma magamistoas ette näidata 160 eksemplari, millest suure osa moodustavad barbid või siis nendelaadsed nukud.

Barbilaadne toode pole alati barbi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles