Noored tõid kolm alavõitu

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni kooli õpilane Andreas Hantson saavutas nooremate poiste kõrgushüppes esikoha.
Jakobsoni kooli õpilane Andreas Hantson saavutas nooremate poiste kõrgushüppes esikoha. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädala eest Tallinnas Lasnamäe spordihallis teoks saanud noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» teisel üle-eestilisel finaaletapil teenisid Viljandimaa sportlased esikoha kolmel võistlusalal.

Noorematest poistest saavutas Jakobsoni kooli õpilane Andreas Hantson tulemusega 1.52 võidu kõrgushüppes. Sama tulemusega võitis tüdrukute nooremas grupis esikoha Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi. Kolmas alavõit tuli Viljandi Kesklinna kooli õpilasele Margus Soosaarele poiste vanema grupi teivashüppes, kus ta ületas päeva parimana kõrguse 3.31.

Sellel etapil said meie õpilased palju finaalikohti, mis säilitas Viljandimaa koolidele head kohad ka üldjärjestuses. Jakobsoni kool on teise etapi järel kolmandal kohal. Tubli tõusu tegi Kesklinna kool, kerkides neljandaks. Paalalinna kool on praegu 12. ja August Kitzbergi nimeline gümnaasium 21. kohal. Vahed esimese kuue suurte koolide arvestusse kuuluva võistkonna seas on aga suhteliselt väikesed. Teise etapi järel tõusis liidriks Rakvere Reaalgümnaasium, teisel kohal on Rakvere gümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles