Peaminister: töö uue haigla nimel jätkub

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas
Peaminister Taavi Rõivas Foto: Elmo Riig

Reedel Viljandis tutvumisvisiidil käinud peaminister Taavi Rõivas hoidus siinse haigla uue hoone ehitamise kohta konkreetseid lubadusi jagamast. Küll aga rõhutas ta, et kõik asjasse puutuvad ametkonnad on selle arenduse tarvilikkuses veendunud ning töö mõtte elluviimise nimel jätkub.

Oletan, et kui peaminister maakonnalinnades käib, on need teemad, mida kohalikud temaga suheldes tõstatavad, üle riigi üpris sarnased. Taavi Rõivas, kas võiksite tänasest Viljandi visiidist välja tuua midagi sellist, mis teid üllatas?

Ma ei tea, kas seda saab just üllatavaks pidada, aga Viljandi näikse nii mõnestki teisest kohast positiivselt eristuvat selle poolest, et siinsed linnajuhid ja ettevõtjad vaatavad tulevikku väga optimistliku pilguga. On tunda, et siin mõeldakse pingsalt sellele, kuidas linn areneks, kuidas kohalikud tootjad leiaksid uusi eksporditurge ning kuidas teistest maakondadest siia meelitada uut tööjõudu. Viljandi ettevõtete võimalused jõuliselt kasvada on päris head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles