Vihmas alanud sprindivõistlus lõppes laias lumesajus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
31 osalejast tegi parima tulemuse meesteklassis võidupunktid noppinud Martin Nassar.
31 osalejast tegi parima tulemuse meesteklassis võidupunktid noppinud Martin Nassar. Foto: Erakogu

Sakala suusaklubi korraldusel sõideti kolmapäeval Holstre-Pollis kunstlumega kaetud rajal Viljandi suusasarja teine osavõistlus.

Tervisekeskuse 800-meetrisel tehislumega heas seisus rajal oli kavas klassikalises tehnikas sprint. Eri võistlusklassides startis 31 suusatajat.

Sakala suusaklubi liikme Silver Kooviti sõnul oli olematust talveilmast hoolimata startijaid meeldivalt palju. «Alustasime tihedas vihmasajus, aga tund aega hiljem, kui rajale läksid viimased osalejad, tuli taevast juba laia lund,» andis Koovit teada.

31 osalejast tegi parima tulemuse meesteklassis võidupunktid noppinud Martin Nassar. Õrnema soo suusatajatest oli nagu esimeselgi osavõistlusel parim noorteklassi kuuluv Grete-Liisa Toom. Naisteklassi ainsa startijana sai tulemuse kirja Kärt Tambet ja veteranidest Lilian Estorn. Nobedaim noormees oli taas Robin Koovit ning meesveteran Andrus Kasekamp.

Viljandi suusasarja teise etapi tulemustega saab tutvuda siin.

Teist aastat Sakala suusaklubi eestvedamisel peetavas sarjas on kavas neli osavõistlust ning nagu Silver Koovit ültes, pole veel maha maetud mõtet korraldada 17. veebruaril sarja kolmas osavõistlus Huntaugu mäe tõusul. «Suusatamishuvilistel ei jää muud kui loota, et lund tuleb lisaks ja loodus toob meile talveilma tagasi,» lausus Koovit.

Sarja viimase etapi on korraldajad plaaninud pidada 2. märtsil ühisstardist sõiduna ümber Viljandi järve kulgeval terviserajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles