Hokimängijad viigistasid Dünamoga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kell 12 on Viljandi jääväljakul kohaliku meeskonna vastane võistkond Kajakas.
Laupäeval kell 12 on Viljandi jääväljakul kohaliku meeskonna vastane võistkond Kajakas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu lahtiste jäähoki meistrivõistluste esiliiga turniiril kaasa tegev Viljandi hokiklubi esindus tegi kolmapäeval koduväljakul mängides võitlusliku 3:3 viigi meeskonnaga Dünamo.

Palju emotsioone pakkunud kohtumine kulges üpriski närviliselt. Meeskonnad korjasid mängu jooksul kokku 24 karistusminutit ning ülekeevate emotsioonide ajel tuli vastaste vahel ette ka väikseid rüselusi.

Võõrustajatel tuli kogu kohtumise vältel olla tagaajaja osas. Viljandlastest olid seekord väravaviskajad Karel Ant, Mihkel Peips ja Ott Tootsi.

Viljandi ja Dünamo olid tänavusel hooajal jääväljakul liiga põhiturniiril vastamisi teist korda, samasuguse 3:3 viigiga lahenes ka nende esimene, 19. oktoobril peetud avakohtumine.

HK Viljandi meeskond on nüüd liigas pidanud kuus kohtumist, millest on saanud kolm viiki ja kolm kaotust. Oma võitude konto loodavad viljandlased avada laupäeval kell 12 Viljandi jääväljakul algavas kohtumises, kui neile astub vastu võistkond Kajakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles