Ühe elaniku mõtlematus jättis kogu majarahva valla hoolde

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi kaks aastakümmet Vardja külas nelja korteriga puumajas elanud Ester Sild kolis eile lähedal elavate naabrite juurde, kes ta koos raadio ja muu majakraamiga vastu võtsid.
Ligi kaks aastakümmet Vardja külas nelja korteriga puumajas elanud Ester Sild kolis eile lähedal elavate naabrite juurde, kes ta koos raadio ja muu majakraamiga vastu võtsid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui menetlusspetsialist Illar Toots teatas eile hommikul põhjuse, miks oli mitmepereelamu eelmisel ööl Vardja külas särinal põlema läinud, ütles koduta jäänud Tarmo Rüga, et sisuliselt pani naaber endale ja teistele tule otsa.

Kaks sõna: plastist tuhaämber. Alumisel korrusel elanud naine oli tuha plastämbrisse pannud ning tunnistas seda menetlejale. Tema korter oli üks neljast elamisest, kust tuli hakkas mühinal edasi liikuma, võttes ka ülemise naabri kodu. 

Kui teise korruse elanik jäi tulekahju tõttu lisaks kodule ja kõikidele asjadele ilma isegi kulmudest, siis kokkuvõttes oli tegemist siiski õnneliku õnnetusega, sest kõik viis majas olnud inimest pääsesid eluga. Kohale tulnud päästjad suutsid säästa maja teisel poolel elanud inimeste vara, sest said punast kukke veega kiiresti rahustama hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles