Oravapartei täidab Tauno Tuulast tühjaks jäänud koha reedel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakond määrab eelmisel nädalal Viljandi linnavalitsusest tagasi astunud ettevõtja Tauno Tuula asemele uue liikme sel reedel.

Partei Viljandi piirkondliku organisatsiooni esimehe Madis Timpsoni sõnul on kõnealune küsimus määratud reede õhtuks kavandatud koosoleku päevakorda. «Samal päeval on Viljandis ringsõidul peaminister Taavi Rõivas. Kõigepealt kohtume temaga ning pärast seda arutame linnavalitsuse liikme küsimust,» sõnas ta.

Tauno Tuula sattus eelmisel nädalal avaliku tähelepanu keskmesse sellega, et oli mõjutanud pikka aega Paalalinna elurajoonis asuva Näituse tänav 4b detailplaneeringut, samal ajal kui kõnealusele krundile ridaelamuid ehitada sooviv firma kuulub poolenisti tema poja laste emale ja elukaaslasele. Ehkki Tuula pole juhtunut avalikult kahetsenud, astus ta parteikaaslaste soovitusel linnavalitsusest tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles