Linnapea nõustus teadmatusest teise partei konverentsi avama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg ei soovi ennast EKRE poliitikaga seostada, kuid otsustas siiski konverentsi avasõnad öelda.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg ei soovi ennast EKRE poliitikaga seostada, kuid otsustas siiski konverentsi avasõnad öelda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile korraldas Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) koos Viljandi konservatiivide klubiga Viljandi linnaraamatukogus konverentsi «Tartu rahu ja rahvuslik enesemääramisõigus», mille avasõnad ütles aga hoopis võistleva partei poliitik – Isamaa ja Res Publica liitu kuuluv linnapea Ando Kiviberg.

Viljandi meeri sõnul ei maksa siiski järeldada, nagu ta läheneks teisele erakonnale, sest sellest, et tegemist on EKRE üritusega, kuulis ta Sakalalt.

«Mulle tuli kutse, kas ma ei saaks avada Tartu rahu teemalist konverentsi, ja mis mul võiks selle vastu olla, kui see on ajaliselt võimalik,» selgitas Kiviberg. Tema sõnul ei olnud meilis, millega teda 25. jaanuaril konverentsi avama kutsuti, EKRE-t sõnagagi märgitud, ning selle kinnituseks saatis ta e-kirja Sakalale edasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles