Halliste vallas saab korteri osta kuuüüri eest

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Halliste vald on pannud mitu korda enampakkumisele tühjalt seisvaid kortereid, kuid ostjat pole neile sageli leitud. Seepärast lähevad oksjonitel huviliseta jäänud elamispinnad müüki otsustuskorras ning neid võib saada vaid mõnesaja euro eest.

Möödunud neljapäeval otsustas volikogu, et Hallistes asuv ühetoaline korter müüakse 1500 euroga, Päidre kolmetoaline korter 600 euroga ja Ereste külas asuv korteriomand 350 euroga. Samal ajal pakuvad kinnisvaraportaalid Viljandis kolme kalleimat korterit üürile 375, 360 ja 350 euro eest kuus. Nende seisukord on mõistagi hoopis teisest mastist kui Hallistes müüdavate oma. 

«Nimetatud korter on seisnud tühjalt aastaid ja selle aja jooksul väga tugevalt amortiseerunud,» seisab Päidre 600-eurose korteri müügiotsuses. Et osa selle seinu ja põrandaid vajab täies ulatuses väljavahetamist, pidas vald mõistlikuks müügihinda alandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles