Viljandi suusasari jätkub homme Holstre-Pollis

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi praegu on Holstre-Pollis lund hulga vähem kui sel paar nädalat tagasi tehtud fotol, on see paik maakonnas ainuke, kus veel korralikult suusatada saab.
Kuigi praegu on Holstre-Pollis lund hulga vähem kui sel paar nädalat tagasi tehtud fotol, on see paik maakonnas ainuke, kus veel korralikult suusatada saab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme peetakse Viljandi suusasarja teine osavõistlus Viljandi Valuoja oru asemel Holstre-Pollis ja mõõtu võetakse klassikatehnika sprindis.

Võistluspaik Holstre-Polli spordikeskuses on Sakala suusaklubi eestvedaja Silver Kooviti sõnul ilmselt ainus koht, kus Viljandimaal veel üldse suusatada saab. «Rada kulgeb kunstlumeringil ja distants on kõigile osavõtjatele umbes 800 meetrit,» lausus ta ning lisas, et seekord sõidetakse klassikastiilis ja arvesse läheb kahe sõidu aegade summa.

Start on avatud kella 18–19 ja võistlus on kõigile tasuta. Registreeruda saab vahetult enne starti võistluspaigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles