Tänavaküsitlus. Kuidas teile meeldib aasta tiitli saanud kellamäng?

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemises reas vasakult: Hanna-Stina Sillaots, Andres Mägi, Katja Osadtšaja. Alumises reas vasakult: Reet Pius, Kairi Kajo, Janek Merkulov.
Ülemises reas vasakult: Hanna-Stina Sillaots, Andres Mägi, Katja Osadtšaja. Alumises reas vasakult: Reet Pius, Kairi Kajo, Janek Merkulov. Foto: Marko Saarm

Lõppeval nädalal valis Viljandi linnavolikogu eelmise aasta teoks Jaani kiriku kellamängu paigaldamise. Kuidas kellamäng teile meeldib?

HANNA-STINA SILLAOTS

Mulle meeldib küll. Elan ise üsna siinsamas ja kuulen seda päris tihti – mul on nii Pauluse kirik kui Jaani kirik lähedal. Kellamängu muusika vaheldub ka.

Mõnikord näen inimesi kellamängu ajal kiriku ees istumas, aga ega ma seda muidugi ei tea, kas nad kuulavad siin kellamängu või naudivad niisama päikeselist ilma.

KATJA OSADTŠAJA

Ma ei ole sellega kahjuks kursis, sest olen Tallinna inimene. Ei ole ka Tartus ega kusagil mujal kellamängu kuulamas käinud.

ANDRES MÄGI

Sellest, et kellamäng aasta teoks valiti, ei ole ma kuulnud, kellamängu ennast aga küll. Kindlasti on ka suuremaid aasta tegusid, aga kui on selline valik, siis on selline. Mulle kellamäng meeldib.

REET PIUS

Ma ei ole kahjuks kellamängu kuulnud, kuigi tean, et see valiti aasta teoks. Olen küll Viljandi inimene, aga ei ole siia kanti lihtsalt sattunud ega tea ka, mis kell seda esitatakse.

Aasta teo tiitli vääriline on kellamäng küll, sest kõik saavad sellest osa. See võiks olla üks linna tunnusmärk.

KAIRI  KAJO

Töötan Jaani kirikus teenija-perenaisena ja olen kellamänguga väga rahul. Kohe ilusam on tööl käia. Vahel tulevad inimesed spetsiaalselt kuulama, käivad küsimas, et millal toimub. Päris paljud on sellest huvitatud.

JANEK MERKULOV

Nii mulle kui lastele kellamäng meeldib. Kui eelmise aasta peale tagasi mõelda, siis ega midagi muud väga paremat meelde tulegi. See on ilus ja väliskülalistele ka huvitav kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles