Krõllil täitub homme pool sajandit

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed Krõll saab homme pool sajandit vanaks.
Lasteaed Krõll saab homme pool sajandit vanaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme tähistab Viljandi lasteaed Krõll 50. aastapäeva, mille puhul korraldatakse seal midagi igal järgmise nädala päeval.

Lasteaia õppejuhi Riina Heinpõllu teatel peetakse suur sünnipäevapidu, millest kogu Krõlli pere osa võtab, homme kell 9.30. Üritusel esitavad lapsed oma rühma sümboliga seotud etteasteid, millele järgnevad ühine sünnipäevakringli söömine ning minirongkäik koos lasteaia maskoti Krõlliga.

Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval saavad lapsed koos Krõlliga joonistada, meisterdada ning muid vahvaid asju teha ning reedel kell 16 tipneb nädal aktusega, millele on oodatud ka endised töötajad.

Kogu veebruarikuu on lasteaias avatud väike fotonäitus viimase 10 aasta tähtsamatest tegemistest ning samal ajal saab vaadata koos lastevanematega korraldatud laste tööde näitust.

 „Kollektiiv on loov, edumeelne ning ideedest meil puudust ei ole,” kiitis Heinpõld. „Suurt rõhku pannakse keskkonnateadlikkuse kujundamisele, õues õppimisele ja rahvatraditsioonide tundmisele. Lisaks  kuulume tervist edendavate lasteaedade hulka ning oleme liitunud programmiga „Kiusamisest vaba lasteaed”.”

Paalalinnas asuv lasteaed Krõll avati 1. veebruaril 1966. Praegu käib seal 119 last ja töötab kuus rühma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles