Tauno Tuula ei ole reedest enam linnavalitsuse liige

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Tuula
Tauno Tuula Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval Näituse tänav 4b kinnistu kinnisvaraarenduse tõttu avaliku kriitikatule alla sattunud ning seejärel Viljandi linnavalitsusest lahkumisest teatanud ettevõtja Tauno Tuula ei ole linna täitevvõimuorgani liige alates homsest.

Tuula lahkumise kuupäev sai teatavaks tänasel linnavolikogu istungil, kui sotsiaaldemokraat Randel Länts esitas küsimuse, miks ei ole Tauno Tuulat linnavolikogu liikmete hulgas. Volikogu esimees Peep Aru vastas, et Tuula on lahkumisajaks seadnud homse kuupäeva.

Viljandi linnavalitsuse kauaaegne reformierakondlasest liige sattus avaliku tähelepanu keskmesse sellega, et oli mõjutanud pikka aega Paalalinna elurajoonis asuva Näituse tänav 4b detailplaneeringut, samal ajal kui kõnealusele krundile ridaelamuid ehitada sooviv firma kuulub poolenisti tema poja laste emale ja elukaaslasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles