Uue rannaäärse spaahotelli detailplaneeringu eskiis jõudis linnajuhtideni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise eskiislahenduse on pakkunud välja detailplaneeringu tegijad. Töö käigus võib spaahotelli ilme muutuda.
Sellise eskiislahenduse on pakkunud välja detailplaneeringu tegijad. Töö käigus võib spaahotelli ilme muutuda. Foto: Arhitektuuribüroo TEMPT

Viljandi kodulehel on võimalik tutvuda järve äärde planeeritava spaahotelli ja ujula detailplaneeringu eskiislahendusega. Teada on aga, et veel aasta tagasi sinna kavandatud ujulat järve äärde ei tule.

Linnapea Ando Kivibergi sõnul on planeeringuga kavandatavat puhkeasutust järve äärde vaja, sest see pakuks Viljandi külalistele saunade, basseinide ja muu sellisega lõõgastusvõimalusi kogu aasta vältel. Spaahotelli pole linnal kavas siiski ise rajama hakata, vaid selleks oodatakse erainvestorit.

Varem on olnud jutuks, et pärast kõigi võimalike dokumentide kinnitamist ja planeeringute tegemist pannakse nimetatud kinnistu hoonestusõigus oksjonile ning selle saab parim pakkuja. Seejärel tuleks puhkekeskus valmis ehitada ja siis saab omanik krundi endale osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles