Juhtkiri. Krokodillile vastu nina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Täna kogunevale Viljandi linnavolikogule antakse üle enam kui 700 inimese allkirjaga pöördumine eakate uue bussisõidu korra vastu. Nõnda suur hulk hääli millegi poolt või vastu on Viljandis erakordne ning paneb poliitikuid usutavasti hoolega järele mõtlema. Lõppude lõpuks on nood 700 naist ja meest ju valijad.

Teatavasti võib linna eelmise, tasuta sõidukordade ülempiirita otsuse tühistamist pidada linnavalitsuse kärpekomisjoni ehk niinimetatud krokodillide komisjoni viljaks. Esimene kokkuhoiukoht, mille krokodillid tööle asudes leidsid, oli just too. Niisiis on sadade linnakodanike allkirjad löök lõugu laksutava krokodilli nina pihta. Näis, kas niisugune reaktsioon sunnib linnavalitsust meelt muutma või mitte.

Seni on linn bussisõidu suhtes olnud igatahes kindlameelne, et mitte öelda jäik. Meenutagem siinkohal, et läbi ei läinud mitte ainult ettepanek priisõitude arvu ühes kuus suurendada, vaid ka mõte võimaldada tegemata jäänud sõite kasutada järgmisel kalendrikuul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles