Noored tõid koju kolm meistrivõistluste medalit

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli õpilane Jane Roosimägi (paremal) tegi möödunud laupäeval kaasa Võrus peetud Eesti C-klassi meistrivõistlustel ning paralleelselt kahel hüppealal osaledes võitis teivashüppes esikoha.
Viljandi spordikooli õpilane Jane Roosimägi (paremal) tegi möödunud laupäeval kaasa Võrus peetud Eesti C-klassi meistrivõistlustel ning paralleelselt kahel hüppealal osaledes võitis teivashüppes esikoha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Võrus asetleidnud Eesti ­C-klassi talvistel kergejõustiku meistrivõistlustel teenisid kolm viljandimaalast alavõidu: Jane Roosimägi teivashüppes, Kelly Heinpõld kuulitõukes ja Andreas Hantson kõrgushüppes.

See, et kolm noorsportlast esimese kohaga koju naasid, oli Viljandi spordikooli treeneri Ants Kuusiku sõnul väga hea tulemus. Tema kolleeg Leho Estorn tähendas, et alati saaks muidugi veel paremini, kuid eks noorte kergejõustikus ole ka tihe konkurents. «Seda tehakse igal pool, maakondades on mitu klubi. Eriti palju osalejaid on just C- ja B-klassi võistlustel.»

Kolme silmapaistvama tulemuse hulgas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles