Tervisekeskus valmib koos haiglaga

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmselt kolib Viljandi haigla tulevikus nõukogude tsiviilkaitsekolossist Jämejalal kesklinna, ühe katuse alla perearstidele rajatava tervisekeskusega.
Ilmselt kolib Viljandi haigla tulevikus nõukogude tsiviilkaitsekolossist Jämejalal kesklinna, ühe katuse alla perearstidele rajatava tervisekeskusega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandisse kavandatav tervisekeskus peaks esialgsete plaanide kohaselt valmima haigla eestvedamisel ja koondama kõiki linna perearste.

Muidugi on igal perearstil õigus jääda omaette, kui ta suudab täita praksisele ettenähtud ruumi- ja personalinõudeid.

Viljandis hakkaksid haigla ja perearstid tegutsema ühise katuse all, mis kindlasti kergendab patsientide elu, sest uuringute tegemiseks ei ole vaja linnast välja sõita. Et asi selles suunas liigub, kinnitas ka tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski vastus Sakala pärimisele. Ministri sõnul on kõige otstarbekam ehitada uus haigla koos tervisekeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles