Sõber ja kolleeg: ma ei teadnud sellest midagi

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse liige Gunnar Veermäe.
Viljandi linnavalitsuse liige Gunnar Veermäe. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsuse liige Gunnar Veermäe kinnitab, et ei teadnud Tauno Tuula perekondlikust seotusest Näituse tänav 4b kinnistuga mitte midagi hoolimata sellest, et nad on omavahel head sõbrad.

Gunnar Veermäe sõnul ei ole tal väljaspool linnavalitsuse istungit olnud Tuulaga juttu sellest, et Näituse 4b kinnistule ridamaju kavandav osaühing Nordic Living kuulub poolenisti tolle poja elukaaslasele. «Meil ei polnud sellest kunagi juttu. Alles nüüd, kui teema laiemalt tähelepanu keskmesse tõusis, küsisin tema käest ja sain aru, et ta siiralt arvas, et see seos ei ole märkimist väärt. Tõtt-öelda olen temaga nõus, sest siin pole tegu lähisugulastega, kes teineteisest sõltuksid,» rääkis ta.

Muu hulgas rõhutas Gunnar Veermäe Näituse tänav 4b esmaspäeval lõpetatud detailplaneeringut kommenteerides, et aruteludes olid kõik linnavalitsuse liikmed ühel nõul, et sinna sobiks rajada kolm ridaelamut ning sellest oleks Viljandi arengule kasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles