Linnapea Ando Kiviberg: võimuliidus valitseb Tauno Tuula käitumise suhtes üksmeel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja linnavalitsuse liige Tauno Tuula koalitsiooniläbirääkimistel 2015. aasta kevadel.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja linnavalitsuse liige Tauno Tuula koalitsiooniläbirääkimistel 2015. aasta kevadel. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnapea Ando Kiviberg usub, et linnavalitsuse liikme Tauno Tuula ümber lahvatanud skandaal ei halva võimuliidu koostööd, sest valdavalt ollakse selles küsimuses ühesugusel arvamusel.

Sakala kirjutas teisipäeval, et linnavalitsuse reformierakondlasest liige Tauno Tuula on kuude kaupa raekojas mõjutanud Näituse tänav 4b detailplaneeringut puudutavaid otsuseid hoolimata sellest, et kõnealusele krundile elamuid ehitada sooviv firma kuulub poolenisti tema poja laste emale ja elukaaslasele.

Ando Kiviberg, kuivõrd Tauno Tuula personaalküsimus võiks lähiajal mõjutada Viljandi linnavalitsuse töövõimet ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ja Reformierakonna võimuliidu sisekliimat?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles