Linnavalitsuse liige varjas seost vaidlusaluse elamuarendusega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine linnavalitsuse liige Tauno Tuula pöördus kohtusse pärast seda kui politsei karistas teda väärteo korras Näituse tänav 4b-ga seotud otsuste langetamisel osalemise eest. Tuula sõnul pole ta midagi ebaseaduslikku teinud ja nõuab enda õigeks mõistmist.
Endine linnavalitsuse liige Tauno Tuula pöördus kohtusse pärast seda kui politsei karistas teda väärteo korras Näituse tänav 4b-ga seotud otsuste langetamisel osalemise eest. Tuula sõnul pole ta midagi ebaseaduslikku teinud ja nõuab enda õigeks mõistmist. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi linnavalitsuse reformierakondlasest liige Tauno Tuula on kuude kaupa raekojas mõjutanud Näituse tänav 4b detailplaneeringut puudutavaid otsuseid hoolimata sellest, et kõne­alusele krundile elamuid ehitada sooviv firma kuulub poolenisti tema poja laste emale ja elukaaslasele.

Näituse tänav 4b, omaaegne veevärgi pumpla ala, tõusis avaliku tähelepanu keskmesse eelmisel aastal, mil osaühing Nordic Living algatas seal uue detailplaneeringu, soovides saada õigust seni sinna ette nähtud kuue sektsiooniga ridamaja ja kolme eramu asemele ehitada kolm ridamaja kokku 21 sektsiooniga. See ajas paljud naabrid tagajalgadele, sest nende hinnangul tähendanuks nii suur arv uusi elupindu piirkonna ülerahvastamist.

Sealtmaalt esines Tauno Tuula nii linnavalitsuses kui mitmel pool mujal arendaja tulise kaitsjana, väites, et teeb seda puhtalt objektiivsest soovist aidata ettevõtlikel inimestel Viljandit arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles