Viljandlased rühmavad veerandfinaali poole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond sai nädalavahetusel Balti liigas võidu ja kaotuse: laupäeval alistas ta Leedu meistermeeskonna Klaipeda Dragūnase, pühapäeval tuli tal aga vastu võtta kaotus Valgevene Minski SKA esinduselt.
Viljandi käsipallimeeskond sai nädalavahetusel Balti liigas võidu ja kaotuse: laupäeval alistas ta Leedu meistermeeskonna Klaipeda Dragūnase, pühapäeval tuli tal aga vastu võtta kaotus Valgevene Minski SKA esinduselt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel Balti liigas leedulaste ja valgevenelastega rühmanud Viljandi käsipallimeeskond teenis neljast võimalikust punktist pooled, olles sealjuures väga lähedal nii hävingule kui suurele triumfile.

Kui laupäeval sai ta Leedu Klaipeda Dragūnase vastu üheväravalise võidu, siis päev hiljem Balti liiga mulluse võitja, Valgevene Minski SKA-ga võideldes murdus ta teise poolaja algul.

Viljandi HC juhendaja Marko Koks ütles, et avaldab mängijatele laupäevase visa võitluse eest kiitust. «Alustasime küll kehva mänguga, aga suutsime end piisavalt kokku võtta,» lausus ta kodupubliku ees 26:25 võiduga lõppenud vastasseisu kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles