Valgevene võttis Viljandilt valusa võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus Viljandi HC vastu kolme viimase aasta Balti liiga võitjatele Valgevenest ja andis kõva lahingu. Avapoolaja 16:12 võitnud Viljandile said saatuslikuks teise pooltunni esimesed kümme minutit, mil kaotati 0:5. Kuigi korraks saadi uuesti 23:22 ettegi, võttis Minski SKA 32:29 võidu.

Mulkide parim oli Karl Toom üheksa väravaga, Kristo Järve ja Kristo Voika lisasid viis, Ott Varik ja Kristjan Koovit kolm, Mark Lõpp kaks tabamust ning Robert Lõpp ja Karl Roosna kumbki ühe värava. Valgevenelastest tegid enim pahandust Vadim Gaidutšenko üheksa ja Aleksandr Podšivalov kaheksa väravaga.

A-alagrupis jätkab nüüd ainuliidrina SKA, kel 12 punkti 8-st mängust. Järgnevad Viljandi HC 10 (7), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 7 (7), Dragunas 7 (8), Riia Celtnieks 4 (6) ja HK Ogre/Miandum 2 (6) punktiga. Järgmine Balti liiga nädalavahetus toimub 6. ja 7. veebruaril.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper alistas täna 32:27 Klaipeda Dragunase, keda viljandlastel õnnestus eile ühe punktiga võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles