Sakala aasta töötaja on Elmo Riig

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala aasta töötaja Elmo Riig
Sakala aasta töötaja Elmo Riig Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval peetud aktsiaseltsi Postimees Grupp talvepeol selgus Sakala aasta töötaja preemia laureaat. Sedapuhku rõõmustavad tiitel ja sellega kaasas käiv skulptuur «Muusa» fotograaf Elmo Riigi. 

Preemia üle andnud Sakala peatoimetaja Hans Väre ütles, et selle tõid Elmo Riigile pühendunult tehtud töö ning fotode ja videote üha suurenev roll. Kolleegide tunnustuse on Elmo ära teeninud ka sellega, et ajab taga võimalusi teha suurepäraseid pilte, isegi kui parima tulemuse saamiseks on vaja vabal päeval tööle tulla.  

Laureaat ise ütles, et see preemia tuli talle suure üllatusena: «Ma ei oodanud seda, aga muidugi on mul hea meel.»  Elmo Riig leidis, et kolleegide tunnustus kui selline on väga oluline, sest see näitab, et nad peavad teiste tööst lugu. Kuigi seekord tuli preemia talle, on tal hea meel, et järgmisel aastal saab selle juba keegi teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles