Spordikooli tüdrukud võitsid avavaatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordikooli U-14 klassi tüdrukud olid teisipäeval kodusaalis peetud Eesti meistrivõistluste Lääne regiooni turniiri esimesel etapil võidukad.
Spordikooli U-14 klassi tüdrukud olid teisipäeval kodusaalis peetud Eesti meistrivõistluste Lääne regiooni turniiri esimesel etapil võidukad. Foto: Liia Pilt

Eesti U-14 vanuseklassi tüdrukute võrkpalli meistrivõistluste Lääne regiooni turniiri avaetapil teisipäeval Viljandis teenis meie spordikooli esimene koosseis võidu.

Nagu selgitas Viljandi spordikooli treener Merle Keerutaja, on Eesti 2003. aastal ja hiljem sündinud tütarlapsed jagatud tiitlivõistlustel viide regiooni. Kõigis neis peetakse kolmeetapiline eelturniir ja nende edukamad pääsevad kevadel finaalvõistlusele.

Lääne regiooni esimesel mõõduvõtul tegi kaasa kaheksa võistkonda: kahe Viljandi spordikooli koosseisu kõrval oli osalejaid Pärnust ja Saaremaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles