Talve esimesed suusamedalid saavad kolmapäeval omaniku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tuleva nädala kolmapäeval on kõik Viljandimaa suusatamishuvilised oodatud Holstre-Polli, kus selguvad selle aasta esimesed maakonna meistrid murdmaarajal.

Viljandi suusaklubi juhi Tiit Tammemäe kinnitust mööda on avaetapil kavas vabas tehnikas distantsid, mille pikkus on vanuseklassist olenevalt kaks kuni kümme kilomeetrit. Paremaid selgitatakse vanuserühmiti alates 12-aastastest poistest ja tüdrukutest seeniorideni.

Tiit Tammemäe
Tiit Tammemäe Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Mõõduvõtu peakohtunik ja korraldaja Tiit Tammemäe tunnistas reedel, et praegu pole veel päris selge, millist rada 27. jaanuaril kasutatakse. «Prognoosid lubavad lumelisa ning millise raja Holstre-Pollis parimasse võistlusvalmidusse suudame viia, on praegu keeruline öelda,» kõneles ta.

Tammemäe sõnul saavad Holstre-Polli suusastaadionil esimesena lähte noorimad osalejad, nende stardiaeg on kell 15.30. Edasi antakse starte eri vahedega ning järjest vanemates gruppides.

«Et kasutame elektroonilist ajavõttu, on suusatajatele palve oma osavõtust varem teada anda,» tuletas korraldaja meelde. Startijad saavad registreeruda, kirjutades e-aadressil tiit@viljandimaa.ee, ning seda palutakse teha hiljemalt võistluspäeval kella 10-ks.

Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistlustele on sel aastal kavandatud kolm etappi, lisaks 27. jaanuaril peetavale distantsile on kalendrisse kirja pandud veel klassikalises tehnikas mõõduvõtud 9. ja 25. veebruaril. «Kavas võib muudatusi tulla – kõik sõltub lumeoludest ja ilmast,» nentis Tiit Tammäe.

Viljandimaa 2016. aasta murdmaasuusatamise meistrivõistluste juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles