Vaba mõte. Lepatriinu surm

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Aotäht
Aivar Aotäht Foto: Marko Saarm / Sakala

​Hakkasin just seda lugu kirjutama, kui minu mobiiltelefonile tuli kõne võõralt numbrilt. Naishääl tutvustas, et helistab Teliast. Võttis hetk aega, enne kui sain aru, kes helistab. Ahjaa, Telia on ju endine EMT!

Kõne sisu pole oluline. Ei, mulle ei tahetud midagi kallist pähe määrida ega ähvardatud senise soodsa paketi sulgemisega. Anti vastus tehnilisele küsimusele, mille kohta olin pärinud. Tähtis on, et mina kui staažikas EMT kunde ei tunne end Telia kliendina. Ei tahagi tunda. Minul on EMT kadumisest siiralt kahju. On tunne, et üks hea ajastu on lõppenud. 

Rootsi suurfirma TeliaSonera otsustas hiljuti, et temale kuuluva Eesti Telekomi juht Valdo Kalm peab oma kohalt lahkuma. Eestlase asemele pandi pealikuks rootslane Dan Strömberg. Välismaalase ohjamisel sai Eesti Telekomist Telia Eesti ning eestlastele omaks saanud EMT ühes Elioniga lendas ajaloo prügikasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles