Anu Ennoki klubi teenis euroliigas vaevalise võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti parim naisvõrkpallur Anu Ennok teenis oma tööandja Sm`Aesch Pfeffingeni naiskonnaga neljapäeval naiste Euroopa võrkpallisarja CEV Challenge kaheksandikfinaali avakohtumises raske 3:2 võidu. Naiskond sai võõrsil jagu valitsevast Iisraeli meistrist Haopoel Kfar Sabast.

Võõral väljakul mänginud šveitslased tegid oma elu võrdlemisi keeruliseks. Avageimis end korralikust kaotusseisust 25:20 võidule mänginud ning teise geimi 25:21 võitnud Pfeffingeni naiskond jättis kolmandas geimis realiseerimata oma kolm matšpalli ning kaotas geimi 24:26. Pärast seda näitasid võõrustajad head mängu ning viigistasid kohtumise 25:11 geimivõiduga.

Otsustav geim möödus küll Šveitsi naiskonna domineerimisel, ent geimi varjutasid segadused kohtunike lauas ning sellest tingitud viivitused. Ehkki arusaamatused pidurdasid geimi alguses hea hoo üles võtnud Pfeffingeni naiskonna mängulusti ning 7:3 edu kahanes korra ka 9:10 kaotuseks, kuulus lõppvaatus kindlalt talle. Sm`Aeschi naiskond teenis 15:10 geimivõiduga endale mõõduka edu 27. jaanuaril Pfeffingenis peetavaks korduskohtumiseks.

Viljandlanna Anu Ennok viibis Kfar Sabas peetud ja 130 minutit väldanud kohtumisel väljakul kõik viis geimi. Naiskonna nurgaründajana tegusev Ennok sai mängus 33 tõstet ning tema rünnaku efektiivsus oli 33 protsenti. Anu Ennoki panus naiskonna võitu oli neljapäeval 14 statistilist punkti. Võitjate kaks resultatiivsemat olid neljapäeval Brasiiliast pärit võõrmängijad Barbara Duarte Garcia ja Kerley Becker vastavalt 21 ja 17 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles