Viljandis tuli kokku poistekoor

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noori laulumehi olid tervitama tulnud nii linnapea Ando Kiviberg kui maavanem Erich Palm. Dirigent Signe Ristisaar (keskel) kinnitas, et kooris laulmine teeb õnnelikuks.
Noori laulumehi olid tervitama tulnud nii linnapea Ando Kiviberg kui maavanem Erich Palm. Dirigent Signe Ristisaar (keskel) kinnitas, et kooris laulmine teeb õnnelikuks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeva õhtul kogunesid Viljandi maavalitsuse saali asutamiskoosolekule Viljandi poistekoori lauljad ja nende vanemad. Korraldajate rõõmsaks üllatuseks on koori ennast kirja pannud 33 poissi vanuses 8–11 aastat.

Üheksa-aastasele Christian Daniel Sädele olid toeks nii isa kui ema. Nemad tulid kohale Vastemõisast. «Me elame küll Vastemõisas, aga kogu elu on ikka siinpool,» kinnitas isa Enn Säde. «Koolides olid küll koorid olemas, aga ühist poistekoori polnud.»

Christian kinnitas, et tema ei taha laulma hakata laste-, vaid ikka poistelaule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles