Maakonnaturniiril visatakse pall õhku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal kohtusid Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste finaalseerias Hansa Ilutulestike ja Kolga-Jaani valla esindus. Tänavust mõõduvõttu alustab tiitlikaitsjana Hansa Ilutulestikud.
Möödunud aastal kohtusid Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste finaalseerias Hansa Ilutulestike ja Kolga-Jaani valla esindus. Tänavust mõõduvõttu alustab tiitlikaitsjana Hansa Ilutulestikud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme algavatel Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel alustab medalijahti kümme võistkonda ja võitjad pärjatakse aprilli teisel nädalalõpul.

Võistluste peakohtunik Vello Rits andis teada kahest juhendisse sisseviidud muudatusest. Neist olulisemana nimetas ta turniirisüsteemi puudutavat.

Nimelt selgitatakse tänavu maakonna meistrit üheringilise põhiturniiri kaudu. Pärast seda jätkavad kaheksa edukamat veerandfinaalis, sellele järgnevad poolfinaalid ning medalikohtumised. Kõigis play-off’ides selgub võitja ühe mängu tulemusena. Erandiks on medaliomanikke selgitavad vastasseisud. Pronksi- ja kullalahing koosnevad aga kahest mängust ning võitja selgub nende tulemuste liitmisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles