Suure-Jaani kutsus naabervalla kauase vanema arendajaks

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20. jaanuarist asus Kalevi Kaur tööle Suure-Jaani arendusnõunikuna. Oma sõnul tahab ta jätkata neid tublisid algatusi, mis eelmisest ametnikust pooleli jäid.
20. jaanuarist asus Kalevi Kaur tööle Suure-Jaani arendusnõunikuna. Oma sõnul tahab ta jätkata neid tublisid algatusi, mis eelmisest ametnikust pooleli jäid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Suure-Jaani valla arendusnõuniku koha täitmiseks korraldatud konkurss luhtus, pöördus vald pakkumisega Kolga-Jaani vallavanema kohalt tagandatud Kalevi Kauri poole, kes nõustus ja eilsest seda ametikohta täidab.

Suure-Jaani asus uut arendusnõunikku otsima poolteist kuud tagasi. Väljakuulutatud konkursile laekus neli avaldust, kuid vallavanem Tõnu Aavasalu sõnul ei osutunud ükski soovija sobivaks ning konkurss tunnistati luhtunuks. «Eeldasime kandidaadilt projektikirjutamise ja -juhtimise ning meeskonnatöö kogemust,» põhjendas ta.

Et ametimeest leida, hakkas vald tarmukalt sobivat kandidaati otsima. Vallavanem tunnistas, et see ei kulgenud valutult. Komisjon kaalus kõikvõimalikke variante ning jõudis otsingutega endise Kolga-Jaani vallavanema Kalevi Kaurini. Tema kasuks rääkis pikaajaline omavalitsusjuhi ning hangete, projektide ja meeskonna juhtimise kogemus. «Need eeldused on väga vajalikud,» sõnas Tõnu Aavasalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles