Gümnaasium pooldab ühesuunalist kodutänavat

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et pääseda kesklinnast Hariduse tänavale, tuleb esmalt sõita Männimäele ja sealt siis mööda Reinu teed tagasi linna poole. Gümnaasiumile praegune liikluskorraldus ja -koormus aga sobib.
Et pääseda kesklinnast Hariduse tänavale, tuleb esmalt sõita Männimäele ja sealt siis mööda Reinu teed tagasi linna poole. Gümnaasiumile praegune liikluskorraldus ja -koormus aga sobib. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi gümnaasiumi direktor Ülle Luisk pöördus linnavalitsuse liikluskomisjoni poole palvega jätta kooli eest läbi kulgev Hariduse tänav ühesuunaliseks, sest selle korra muutmine halvendaks nende elu.

Kuigi liikluskomisjonis on Hariduse tänava kahesuunaliseks muutmine olnud vaid arutuse tasemel, saatis gümnaasium oma vastuargumendid, et komisjon saaks nendega arvestada oma tänasel koosolekul, mil teema vaagimisele võetakse.

Vajadus kahesuunaliseks muutmise järele tekkis pärast seda, kui suleti pisike Talli tänav, mida mööda pääses varem kesklinnast autoga Hariduse tänavale. Mullu novembris pandi liiga suureks liiklussooneks muutunud pisitänavale üles sildid, mis lubavad seal sõita üksnes elanikel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles