EMT-st ja Elionist sai täna öösel Telia

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Skandinaavia telekomifirmale TeliaSonera kuuluv aktsiaselts Eesti Telekom võttis uue ärinimena kasutusele Telia Eesti; samuti loobub kontsern EMT ja Elioni kaubamärkide kasutamisest.

Kontsern plaanis brändivahetust aastaid, ütles Telia Eesti juht Dan Strömberg Postimehele. «Lõpuks leiti, et Telia on parim variant, sest me kasutame seda juba Rootsis ja Taanis ning seda on kerge hääldada ja kasutada. Lisaks näitab see, et klient saab kasutada meie teenuseid kõikjal Põhjamaades.»

Lisaks brändivahetusele tuleb Telia Eesti turule uue mobiilandmeside rändlusteenusega, mis tähendab, et kui sa oled Rootsis, Taanis, Norras, Leedus, Soomes või Lätis, ei maksa sa roamingu eest midagi lisaks, rääkis Strömberg lehele.

Teise uue teenusena hakkab Telia Eesti pakkuma koduinternetti ja telepaketti üle mobiilivõrgu. «Saame nüüd pakkuda oma teenuseid kõigile neile 150 000 leibkonnale, kellele varem olime pidanud oma teenuste osas ei ütlema,» lisas Strömberg.

Teisipäeval registreeriti muudatuskanne, millega muutus kehtetuks ärinimi AS Eesti Telekom ning kontserni uus nimi on Telia Eesti AS, selgub äriregistri andmetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles