Politseipealik sattus kõrvaklapi- ja saapaskandaali

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles, et ostis saapad ja kõrvaklapid töövahenditeks, kuigi viimati mainitud soetas ta enne perega puhkusele minekut.
Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles, et ostis saapad ja kõrvaklapid töövahenditeks, kuigi viimati mainitud soetas ta enne perega puhkusele minekut. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimees, Vabaerakonna liige Artur Talvik heidab politsei- ja piirivalveameti juhile Elmar Vaherile ette asutuse raha kuritarvitamist, kuid too pareerib süüdistusi.

Talvik esitas eile siseminister Hanno Pevkurile arupärimise seoses politsei- ja piirivalveametis (PPA) asetleidnud avaliku raha kuritarvitamisega ning võimu kuritarvitamisega töötajate põhjendamatuks vallandamiseks.

Nimelt jõudsid korruptsioonivastasesse erikomisjoni kuludokumendid, mille põhjal ostis Vaher politseiameti pangakaardiga Tallinna lennujaamast 299 eurot maksnud mürasummutavad kõrvaklapid ja 139 eurot 41 senti väärt saapad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles