PÄEVAREPLIIK Politseijuhile häda pärast üks kullast käekell

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala vanemtoimetaja Rannar Raba
Sakala vanemtoimetaja Rannar Raba Foto: Elmo Riig

Ajakirjanikuna võiks mul ehk olla väikestviisi hea meel, kui meie tillukeses kodumaises veeklaasis jälle mõni tormike kerkib – on mida arutada ja kommenteerida ning pole põhjust karta, et argised teemad niigi energiavaesel jaanuarikuul tööisu lõplikult rööviks. Aga tegelikult pole käesolev päevarepliik kirjutatud ajakirjanduslikust intriigihimust, vaid siirast vastikustundest. Olen kodanikuna solvunud ja tahan end välja elada.

Nimelt sai täna riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimehe, opositsioonilise Vabaerakonna liikme Artur Talviku vahendusel avalikuks, et politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher on mullu sügisel ostnud Tallinna lennujaamast (!) asutuse pangakaardiga 299-eurosed kõrvaklapid ja 139 eurot maksvad matkasaapad.

Niisiis arutatakse nüüd, kas Vaher võiks olla kuritarvitanud maksumaksja raha ja seeläbi rikkunud ausa juhtimise põhimõtet. Minu meelest on jah. Aga peamine pole see, vaid see, et ta on pärast seiga ilmsikstulekut ajanud inimestele puru silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles