PÄEVAKOMMENTAAR Kuidas volikogu liikmed linna heakorraeeskirja täidavad?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikk tänav 19. jaanuari keskpäeval.
Pikk tänav 19. jaanuari keskpäeval. Foto: Marko Suurmägi

Nüüd hakkan tüli norima inimestega, kellest ma tegelikult väga lugu pean ehk Tonio Tamra ja Ruth Vaariga. Loodan, et kunagi tulevikus annavad nad selle mulle andeks.

Pikk tänav on Viljandi kõige ilusam tänav ja eriti see mäekülje osa, mis paar suve tagasi kenasti korda sai. Astun seda mööda nädalas kolm-neli korda tööle ja võin öelda, et seal praegu valitsev olukord ei tee kahele Viljandi linnavolikogu liikmele kuidagi au.

Õigemini au tuleks anda nende kinnistute omanikele, kes on oma maja eest läbi mineva kõnnitee kivideni puhtaks lükanud, nii et seal pole kübetki lund ega jääd. Sellest kohast, kus kõnniteekivid lume alla kaovad, algab linnavolikogu liikme Tonio Tamra kinnistu piir. Treener Ruth Vaari kinnistul maja ei ole, seal on ühe vana hoone varemed, aga sealgi on kõnnitee teistega võrreldes lausa silmatorkavalt halvas seisus. Lumelabidat pole see tänavu vist näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles