Kõpu vallavolikogu kavatseb neljapäeval vallavanema ametist maha võtta

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta jaanuaris pidi Tõnu Kiviloo esimest korda Kõpu vallavolikogu ees aru andma tema suhtes tõstatatud korruptsioonikahtluste kohta.
2014. aasta jaanuaris pidi Tõnu Kiviloo esimest korda Kõpu vallavolikogu ees aru andma tema suhtes tõstatatud korruptsioonikahtluste kohta. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval õhtuks erakorraliselt kokkukutsutud Kõpu vallavolikogu kavatseb viimased 15 aastat omavalitsust juhtinud vallavanemale Tõnu Kiviloole umbusaldust avaldada ning konkursi korras uue juhi otsida.

Foto: Elmo Riig

Volikogu esimees Kaja Lind (pildil) nentis, et kohalike rahvaasemike rahulolematus Kivilooga on aja jooksul järjekindlalt kasvanud ning nüüdseks on karikas lõplikult täis tilkunud. «Eks meil ole siin juba pikalt mõtteainet olnud seoses käimasoleva kriminaalprotsessiga, aga põhjusi on lisandunud teisigi,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles