Ööuisutamine ahvatles rahva jääle

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööuisutamine tõi Viljandi järvele kirevates kostüümides rahvasportlasi. Nende kõrvale mahtus nii uisutamismeistreid kui neid, kes tulid raudadel libisema esimest korda.
Ööuisutamine tõi Viljandi järvele kirevates kostüümides rahvasportlasi. Nende kõrvale mahtus nii uisutamismeistreid kui neid, kes tulid raudadel libisema esimest korda. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Kolm päeva tagasi aset leidnud õhtune uisu­sõit Viljandi järvel oli laupäeval sealsamas kavas oleva uisumaratoni reklaamüritus. Korraldaja Kristjan Kivistik hindas jääolusid üle mitme aasta heaks ja sama kostis ta osalejate arvu kohta.

Kivistik pakkus, et Viljandi rattaklubi korraldatud ööuisutamisel osales ligi 600 inimest, mida on tunduvalt rohkem kui 2014. aastal, kui seda viimati korraldati. Eelmisel aastal jäi ettevõtmine kehvade jääolude tõttu ära. Tänavust siledat jääd ja elavat osavõttu korraldaja aga kiitis.

«Paljud olid kohale tulnud mujalt, näiteks Tartust. Näha oli, et osalejate arv on tõusutrendis. Aasa külalistemajas olid kõik uisud välja laenatud,» rääkis Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles